اگر طرفدار طعم نارگیل هستید حتما این شیرینی خوشمزه را انتخاب میکنید
تعداد: ۲۴ عدد
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
سفیده تخممرغ: ۴ عدد بزرگ
شکر: یک پیمانه
پودر وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد: نصف پیمانه
پودر نارگیل: ۲/۱+ ۲ پیمانه
طرز تهیه:
• در یک ظرف استیل، سفیده تخممرغ، شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.
• وقتی مخلوط گرم شد، آن را از روی حرارت برداشته، پودر وانیل، آرد و پودر نارگیل را درون آن بریزید.
• درب ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
• فر را روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
• روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینیپزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق، یک قاشق از خمیر برداشته و به فاصله ۵/۲ سانتیمتر از هم، آنها را روی کاغذ مخصوص، بچینید.
• آنها را به اندازه ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانیکه طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
• سینی را از فر خارج کرده، در همان جایی که قرار دارند به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.