سایت اطلاع رسانی خانواده
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

 روش تهیه شیرینی نارگیلی

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin
Ahmad


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 41

روش تهیه شیرینی نارگیلی Empty
پستعنوان: روش تهیه شیرینی نارگیلی   روش تهیه شیرینی نارگیلی Icon_minitime2013-02-22, 8:26 am

اگر طرفدار طعم نارگیل هستید حتما این شیرینی خوشمزه را انتخاب می‌کنید
تعداد: ۲۴ عدد
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
سفیده تخم‌مرغ: ۴ عدد بزرگ
شکر:‌ یک پیمانه
پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری
آرد: نصف پیمانه
پودر نارگیل: ۲/۱+ ۲ پیمانه
طرز تهیه:
• در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.
• وقتی مخلوط گرم شد،‌ آن را از روی حرارت برداشته، پودر وانیل، آرد و پودر نارگیل را درون آن بریزید.
• درب ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
• فر را روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
• روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق، یک قاشق از خمیر برداشته و به فاصله ۵/۲ سانتی‌متر از هم، آن‌ها را روی کاغذ مخصوص،‌ بچینید.
• آن‌ها را به اندازه ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانی‌که طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
• سینی را از فر خارج کرده، در همان جایی که قرار دارند به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://daru.forumfa.net
 
روش تهیه شیرینی نارگیلی
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» روش تهیه شیرینی قطاب
» روش تهیه شیرینی نوروزی
» روش تهیه پای سیب
» روش تهیه مسقطی
» روش تهیه پای زردآلو

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: دانستنی های آشپزی-
پرش به: