سایت اطلاع رسانی خانواده
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

 روش تهیه شیرینی نوروزی

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin
Ahmad


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 41

روش تهیه شیرینی نوروزی Empty
پستعنوان: روش تهیه شیرینی نوروزی   روش تهیه شیرینی نوروزی Icon_minitime2013-02-22, 8:25 am

توی خانه ما بچه‌های خانه در درست کردن شیرینی‌های عید و به هم ریختن آشپزخانه، حسابی شریک هستند!
این هم دو نمونه از شیرینی‌های ما که توی عید دیدنی‌ها حسابی پزش را می‌دهیم.
شما هم امتحان کنید. شیرینی بپزید و به هر مهمانی که تعارفش می‌کنید، بگویید که آنها را شما پخته‌اید!
نان‌ پنجره‌ای
مواد لازم:
آرد…………………………………۱ پیمانه
پودر نشاسته……………………۱ قاشق
تخم‌مرغ…………………………….۴ عدد
شیر………………………………..۱ پیمانه
روغن مایع مخصوص سرخ کردن
خاک قند
قالب نان پنجره‌ای

۱٫ نشاسته را آرام توی شیر بریزید و روی آتش ملایم هم بزنید تا حل شود. مواظب باشید گلوله نشود؛ بعد بگذارید خنک شود.
۲٫ تخم‌مرغ‌ها را در کاسه بشکنید و با چنگال بزنید. آرد را روی تخم‌مرغ الک کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر شود.
۳٫ مخلوط شیر و نشاسته را کم کم به خمیر اضافه کنید.
۴٫ در تابه روغن زیاد بریزید و بگذارید داغ شود. قالب نان پنجره‌ای را در روغن داغ کنید، بعد آن را بیشتر از نیمه در مایع فرو کنید و در روغن بگذارید. وقتی نان از قالب جدا شد، قالب را دربیاورید.
۵٫ وقتی نان خودش را گرفت، پیش از آن‌که رنگش تغییر کند، از روغن دربیاورید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنش گرفته شود.
۶٫ نان پنجره‌ای را توی ظرف بچینید و روی آن خاک قند بپاشید. نوش جان!
بیسکوئیت ستاره‌ای
مواد لازم:
آرد……………………………….۲۵۰ گرم
کره……………………………….۲۰۰ گرم
شکر………………………………..۸۰ گرم
نمک……………..۱ قاشق چای‌خوری
نقل، اسمارتیز، ترافل رنگی….کمی

۱٫ کره را از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود.
۲٫ آرد را الک کنید. کره و شکر و نمک را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خوب خمیر شود.
۳٫ روی تخته کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید تا نازک شود.
۴٫ خمیر را قالب بزنید. دوربرها را جمع کنید و دوباره با وردنه باز کنید و قالب بزنید.
۵٫ فر را قبلاً روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی فر را با کمی کره چرب کنید. خمیرها را در سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید.
۶٫ روی بسکوئیت‌ها را تزیین کنید و آنها را در ظرف بچینید و نوش جان کنید
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://daru.forumfa.net
 
روش تهیه شیرینی نوروزی
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» روش تهیه شیرینی قطاب
» روش تهیه شیرینی نارگیلی
» روش تهیه پای سیب
» روش تهیه دسر موز و بستنی
» روش تهیه دسر کیوی و سیب با عسل

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: دانستنی های آشپزی-
پرش به: