سایت اطلاع رسانی خانواده
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

 روش تهیه قزل‌آلا با سس لهستانی

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin
Ahmad


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 41

روش تهیه قزل‌آلا با سس لهستانی Empty
پستعنوان: روش تهیه قزل‌آلا با سس لهستانی   روش تهیه قزل‌آلا با سس لهستانی Icon_minitime2013-02-21, 12:43 pm

خوردن انواع و اقسام ماهی با سس معروف لهستانی، یکی از عادات غذایی زمستانی مردم کشور لهستان است.
البته آنها بیشتر ماهی مخصوصی به نام ماهی پیچ را به همراه این سس مصرف می‌کنند ولی شما می‌توانید به جای آن، ماهی قزل‌آلا یا هر نوع ماهی موردعلاقه خود را جایگزین کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۴ عدد فیله ماهی کامل قزل‌آلا (هرکدام حدود ۲۲۵ گرم)
- ۷۵ گرم یا ۶ قاشق سوپ‌خوری کره
- ۲ عدد تخم‌مرغ
- ۲ قاشق سوپ‌خوری شوید تازه خردشده
- یک قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- چند برش لیمو ترش
- چند عدد هویج پخته
طرز تهیه:
۱ – ابتدا ماهی‌ها را پاک کرده و تیغ آن را به صورت یک تکه خارج کنید.
نکته: برای این منظور شکم ماهی را به صورت طولی با چاقو ببرید، سپس با فشار انگشت شست روی ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تیغ‌ها را به صورت کامل از گوشت جدا کنید.
پس از اینکه ماهی‌ها را پاک کردید، آنها را خوب بشویید و با دستمال حوله‌ای خشک کنید. سپس روی سینی فر یا تابه دسته‌فلزی‌ای – که با روغن چرب شده– از پشت پهن کنید؛ به‌صورتی که قسمت پوست ماهی روی تابه قرار گیرد.
۲ – در کاسه کوچکی کره ریخته و روی شعله اجاق‌گاز آب کنید. کره آ‌ب‌شده را با قلم‌موی آشپزخانه روی گوشت ماهی‌ها بمالید و سپس آن را با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید. بعد گریل فر اجاق‌گاز را روشن کرده و روی شعله متوسط تنظیم کنید.
۳ – تابه حاوی ماهی‌ها را روی سینی شبکه‌ای قرار داده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که گوشت ماهی بپزد، حرارت دهید. در این فاصله، تخم‌مرغ‌ها را به اندازه‌ای بپزید که کاملا سفت شود، سپس آنها را پوست کنده و ریز خرد کنید.
در پایان ماهی‌ها را به ظرف دیگری منتقل کنید و مخلوط تخم‌مرغ خردشده و شوید لیموترش را پس از کمی تفت‌دادن در کره روی ماهی‌ها بریزید. حالا ماهی‌ها را با این مخلوط به همراه لیموترش و هویج پخته سرو کنید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://daru.forumfa.net
 
روش تهیه قزل‌آلا با سس لهستانی
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» روش تهیه پای سیب
» روش تهیه مسقطی
» روش تهیه پای زردآلو
» روش تهیه دسر موز و بستنی
» روش تهیه دسر کیوی و سیب با عسل

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: دانستنی های آشپزی-
پرش به: