سایت اطلاع رسانی خانواده
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

 روش تهیه پنه با مرغ و قارچ

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin
Ahmad


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 41

روش تهیه پنه با مرغ و قارچ Empty
پستعنوان: روش تهیه پنه با مرغ و قارچ   روش تهیه پنه با مرغ و قارچ Icon_minitime2013-02-21, 12:41 pm

پنه (penne) نام یکی از انواع پاستاهاست که فرمی لوله‌ای با ۲ سر اریب دارد
نام این غذا نیز به جهت استفاده از همین نوع پاستا گذاشته شده که در اینجا به همراه مرغ و قارچ و دیگر مواد لازم، یک خوراک ایتالیایی خوشمزه را تشکیل می‌دهند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۳۰ گرم کره یا مارگارین
- یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز (خرد شده)
- یک حبه سیر (ریز خرد شده)
- ۲۵۰ گرم فیله مرغ (خلالی خرد شده)
- ۱۲۵ گرم قارچ (خرد شده)
- یک عدد گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده)
- یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
- یک‌چهارم پیمانه سرکه سفید
- ۲۵۰ میلی‌لیتر یا یک پیمانه خامه
- ۵۰۰ گرم پنه (penne)
- 2 قاشق سوپ‌خوری پنیر پارمسان (رنده شده)
طرز تهیه:
۱٫ کره و روغن زیتون را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید؛ سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا سرخ شوند.
۲٫ تکه‌های مرغ را نیز به این مخلوط افزوده و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه حرارت دهید تا همزمان با پخت، تفت داده شود.
سپس قارچ را در تابه بریزید و به مدت ۳ دقیقه دیگر نیز حرارت دهید. پس از آن، گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

سرکه‌سفید را هم به این مخلوط بیفزایید و حرارت را زیادتر کنید تا مایع به‌جوش آید. سپس زیر شعله را کم کنید تا آب غذا به نصف کاهش پیدا کند.
۳٫ خامه را همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به‌جوش آید. سپس دوباره شعله اجاق گاز را کم کنید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
در مدت زمانی که سس در حال پخت است، قابلمه بزرگی آماده کنید و در آن آب بریزید و بگذارید همراه کمی نمک و مقداری روغن مایع به جوش آید.
سپس پنه را به آب در حال جوش اضافه کنید و مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد.پس از این مدت، پاستا را آب‌کشی کنید و در ظرف گود مورد نظر برای سرو بریزید.
در پایان سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنه کاملا به سس آغشته شود. حالا غذا برای سرو آماده است
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://daru.forumfa.net
 
روش تهیه پنه با مرغ و قارچ
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» روش تهیه پای سیب
» روش تهیه دسر موز و بستنی
» روش تهیه دسر کیوی و سیب با عسل
» روش تهیه قزل‌آلا با سس لهستانی
» روش تهیه بیف‌استراگانف

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: دانستنی های آشپزی-
پرش به: