سایت اطلاع رسانی خانواده
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

 روش تهیه دسر کیوی و سیب با عسل

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin
Ahmad


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 41

روش تهیه دسر کیوی و سیب با عسل Empty
پستعنوان: روش تهیه دسر کیوی و سیب با عسل   روش تهیه دسر کیوی و سیب با عسل Icon_minitime2013-02-21, 12:24 pm

قرار نیست از مایکروفر و قدرت آن همیشه برای پخت سریع انواع و اقسام غذاها استفاده شود.
گاهی اوقات ممکن است مهمانی غیرمنتظره – فقط به صرف عصرانه – به خانه ما بیاید و نه در یخچال آشپزخانه ما میوه خوب و مناسبی پیدا شود و نه اینکه زمان کافی برای خرید میوه یا شیرینی داشته باشیم.
بنابراین تنها راه باقیمانده استفاده از تکنولوژی برای درست‌‌کردن یک دسر میوه‌ای خوشمزه – آن هم در مدت زمان کوتاه– است.
در این دسر به میوه‌های سالم و بدون لک نیاز نیست؛ پس اگر در یخچال‌تان از میوه‌های عید فقط تعدادی کیوی له‌شده و سیب لکه‌دار و نرم باقی مانده است، این دسر را انتخاب کنید.
برای آماده‌کردن و پخت این دسر جمعا نیم‌ساعت زمان لازم است؛ پس به‌محض اینکه مهمانان‌تان به شما خبر آمدنشان را دادند، دست‌ به‌ کار شوید؛‌ تا آنها به خانه شما برسند، دسر شما هم آماده خواهد شد.
البته لازم به توضیح است که مقدار مواد زیر، برای حدود ۲ فنجان از این دسر مناسب است؛ اگر تعداد مهمانان‌تان از ۲ نفر بیشتر باشد، باید مقدار مواد را به‌همان نسبت، افزایش دهید.
مواد لازم برای ۲ نفر:
- ۴ عدد کیوی
- ۲ عدد سیب (پوست‌کنده و ریز خرد کنید)
- یک قاشق چای‌خوری آب لیموترش
- نصف پیمانه آب
- ۲ پیمانه شکر
- ۲ پیمانه عسل
- رنگ سبز خوراکی (درصورت تمایل)
طرز تهیه:
۱ – کیوی‌ها را پوست کنده و خرد کنید. کاسه‌ای بلوری آماده کرده و شکر، عسل و آب را در آن ریخته و روی حداکثر قدرت به مدت ۵دقیقه حرارت دهید تا شکر و عسل آب شود. در این مدت در ظرف را بگذارید.
۲ – کیوی و سیب خردشده را همراه آب لیموترش به مواد اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بدون در با همان حداکثر قدرت حرارت دهید.
در طول این مدت، هرچندوقت یک‌بار در مایکروفر را باز کرده و مواد را هم بزنید تا پخته شده و حالت مارمالاد به خود بگیرد.
نکته: درصورت لزوم ۳ تا ۴ دقیقه دیگر نیز مدت پخت را افزایش دهید.
۳ – در پایان اگر احساس کردید که لازم است دسر حالت یکنواخت‌تری پیدا کند، آن را در دستگاه غذاساز ریخته یا با گوشتکوب برقی، صاف و یکنواخت کنید.
فقط تا فاصله آمدن مهمانان آن را به فریزر منتقل کنید تا سردشده و هنگام آمدن مهمان‌‌ها با دسری داغ از آنها پذیرایی نکنید.
نکته: این دسر به خاطر وجود کیوی سبزرنگ است. اگر می‌خواهید این سبزی پررنگ‌تر شود، می‌توانید در مراحل پایانی پخت، کمی رنگ خوراکی سبز نیز به آن بیفزایید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://daru.forumfa.net
 
روش تهیه دسر کیوی و سیب با عسل
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» روش تهیه مسقطی
» روش تهیه پای سیب
» روش تهیه پنه با مرغ و قارچ
» روش تهیه قزل‌آلا با سس لهستانی
» روش تهیه بیف‌استراگانف

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: دانستنی های آشپزی-
پرش به: